Acı biberin zeytin ile birlikte işlenmesi ile elde edilen bu zeytinyağını pizza ve soslarınıza lezzet vermesi için kullanabilirsiniz.Zeytinden-zeytinyağına tüm aşamalarda 6 noktada ısı ölçümü yapılarak hamurun 27°C'nin altında tutulması sağlanmaktadır.Saklama KoşullarıZeytinyağınızı, serin, ışık ve rutubet almayan bir ortamda saklayabilirsiniz. Bilyeli Kapak Nasıl Açılır?Zeytinyağı şişenizin kapağını çevirerek açtıktan sonra, şişeyi başaşağı tutarak birkaç defa sallayın ve ardından dibine elinizle vurun, yağınız rahatlıkla dökülecektir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.